next »

Bombers

Design and building supervision for the adaptive re-use of the old Poble Sec fire station to a fire safety and prevention center and museum.


project: 2016 | construction: 2014-2016 | Barcelona | team: R+B | budget: 2.161.555 € | area: 1.431,5  m² | client: Gerència de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona / Bimsa | address: Carrer Lleida 30, barcelona
collaborators: Zana Bosnic, Vicenç Sanz, David Bravo, Marc Rifà, Marc Alemany, Andrea Lupiac, Eduard Resina, Mireia Martín

structural: Bernuz-Fernández Arquitectes, S.L.

installations: Grupo JG

images

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

project images

 -  -  -  -  -

view project in google earth find out how to get to Bombers         view project in other mapping applications


awards

publications

other links