« previous | next »

El Pinar Community Center

New community center in Rubí, Barcelona


competition:  First Prize - Community Center 2007


project: 2007 | construction: 2013 | Rubí, Barcelona | team: R+B | budget: 2,214,775 € | area: 1.716 m² | client: Promocions Urbanes de Rubí, S.A. | address: Carretera C1413-A s/n, Rubí, España
collaborators: Zana Bosnic, Vicenç Sanz, Isis Campos, Juan José Pérez Jarque, Rosa Hereu

constructors: Sather

structural: Bernuz-Fernández Arquitectes, S.L.

installations: aet - PGI

technical architects: Vinclament, S.L.P.

images

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

project images

 -   -   -   -  -  -  -  -  -  -

view project in google earth find out how to get to El  Pinar Community Center         view project in other mapping applications


publications

other links